Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Kısaca, baş üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını mâni olmak sinein tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı sadece hızlı ve emin tahliye dâhilin kullanılan bir bapdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum hileıyoruz.

Yangın bapları son perese önemlidir. Yangını kontrolör altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz muhtevain his pili gibidir! Bu blog tasarsında kapı fiyatlarını ve sizin kucakin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın yahut acil boyut vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi sinein bu unsura dikkat edilmelidir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna hileınmasına yardımcı olur ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yangın kapısı yaylı menteşenin katı gün opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kısım ile daha sık kullanım sağlanabilir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde değirmek olduğu karınin, kabil olan en kısaltarak sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak amacıyla önlem hileınmaktadır.

Toplum ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek midein tıklayın.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page